A Travellerspoint blog

lui dagje in Nha Trang

overcast 30 °C

Hello allemaal,

vandaag was een schandalig lui dagje, echt een luie vakantiedag! Maar dat mag ook wel eens he!

In Nha Trang krioelt het van de massagesalonnetjes, dus ge voelt het al aankomen, wij met zes meisjes een salonnetje binnen! Hehe, voor een appel en een ei krijgt ge hier echt een heerlijke massage en een cleaning van het gezicht en zo! Er zwaar over, maar toch wel zalig hoor!

Deze namiddag dan gaan zwemmen in de zee, zaaaalig, al is het weer hier op de moment niet zo super. Het is zeker niet koud, maar het zonnetje wil zich niet echt laten zien en het doet geregeld een flinke bui! Ook de komende dagen voorspellen ze betrokken weer en zo, dus een bruin kleurtje zal ik niet hebben!

P1010296.jpg

Nu net gedouched en seffens is het weeral etenstijd! Daarna misschien eens een stapje in Nha Trang zetten! ;-) Een typische vakantiedag dus in het Benidorm van Vietnam: Nha Trang.

Gisteren nog een ongelukje gebeurd. Een meisje van de groep is aangereden door een brommertje. Het zag er even vies uit, maar uiteindelijk is alles goed afgelopen. Hoofd bloedde, laten checken in het ziekenhuis, maar alles is ok en het is niet gehecht moeten worden. Dus alles is in orde! Gelukkig!

Morgen gaan we waarschijnlijk fietsjes huren of zo en chamtempels en hot springs bezoeken. Morgenavond verlaten we Nha Trang dan weer en gaan we met de nachttrein verder naar Ho Chi Minh. Daar bezoeken we woensdag de Cu Chi tunnels van in de oorlog. Maar later meer daarover!

Kei veel groetjes en tot binnenkort!

Sofie x

Posted by fiezel 17:26 Archived in Vietnam

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Be the first to comment on this entry.

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint