A Travellerspoint blog

aangekomen!!!

overcast 32 °C

Sin Chao allemaal!!!

hier een eerste, korte berichtje! Een uurtje geleden zijn we dan eindelijk aangekomen in ons hotelletje in Hanoi! De reis was lang, maar is al bij al goed verlopen!!! Heel goeie vliegmaatschappij!!!

Het is hier warm: 32 graden, maar toch lijkt het niet zo benauwend als mexico (voorlopig)! Ons hotelletje ligt in het oude centrum van Hanoi en is eenvoudig, maar dik in orde! 'sunrise hotel' We hebben zelfs airco!!!

De tocht naar hier was zoals verwacht een hele belevenis, werkelijk alles zie je hier op straat en ook hier geldt de wet van de sterkste toeter!

Leen is nu ook net gearriveerd (zij had een andere vlucht vanuit parijs geboekt) en nu staan we op het punt om het hier allemaal eens een beetje te gaan verkennen se!!! Net gedouched!

Laat zal het wel niet worden vandaag, we zijn allemaal een beetje uitgeteld van de reis! Ik denk dat we hier twee nachtjes blijven en dan door trekken naar Halong Bay! Maar ik houd jullie wel op de hoogte!!!

P1000476.jpg

Ale, veel meer heb ik nog niet te vertellen op de moment! mercietjes voor al jullie smsjes! Mijn gsm doet het uitstekend hier, dus ge kunt altijd iets sturen!

Groeties!!!

fie xxx

Posted by fiezel 16:37 Archived in Vietnam Comments (1)

gepakt en gezakt

all seasons in one day 18 °C

Het is zo ver, de rugzak staat klaar, de zenuwpjes zijn daar! Inpakken is niet mijn favoriete bezigheid en ik ga weer het meeste bij hebben van allemaal, maar toch ben ik aan het denken dat ik iets vergeten ben! Binnen twaalf uurtjes zitten we al op Zaventem en kunnen we aan onze lange reis naar Vietnam beginnen! Het wordt een korte nacht dus!!! Hééll véél groetjes en hopelijk tot binnenkort ergens op deze site of in mijn mailbox!!! Dikke smakkerd,
Sofie

Posted by fiezel 17:32 Archived in Belgium Comments (1)

verandering in de groep

overcast 19 °C

Een kleine verandering in de groep: Karel zal niet mee gaan, maar ondertussen werd zijn plaats ingenomen door Els, de vriendin van Tim. Girlpower dus!
Nog een dikke twee weekjes nu, de laatste inkoopjes worden gedaan, het aftellen wordt leuker en leuker :-)
Groetjes,
Sofie

Posted by fiezel 12:50 Archived in Belgium Comments (0)

(Entries 16 - 18 of 20) « Page 1 2 3 4 5 [6] 7 »